Web Analytics Made Easy - Statcounter

«صلاح رمضان» رئیس فدراسیون فوتبال سوریه توافق‌نامه همکاری ورزشی با همتای قطری خود امضا کرد، رسانه‌های قطری گزارش داده‌اند که این توافق‌نامه در راستای مبادله تجارب و تقویت روابط ورزشی میان سوریه و قطر امضا شده است.

در تصویری که این رسانه‌ها منتشر کرده‌اند،حمد بن خلیفه احمد آل ثانی رئیس فدراسیون فوتبال قطر را در حالی که  از  ته دل می‌خندد، در کنار رئیس فدراسیون فوتبال سوریه به چشم می‌خورد، این عکس واکنش فعالان سوری در فیسبوک را به دنبال داشته است به طوری که یکی از آنها به طنز گفته است باورم نمی‌شود، قطر با ما صلح کرده است؟

هر چند این توافق‌نامه امضا شده، ورزشی است،‌ولی پیام‌های سیاسی بزرگی به همراه دارد، به ویژه با توجه به اینکه روابط میان قطر و سوریه از هنگام آغاز بحران سوریه در سال 2011 به سبب حمایت‌های همه جانبه دوحه از گروه‌های تروریستی در سوریه به شدت وخیم و قطع شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از نکات قابل توجه در این عکس، قرار داشتن پرچم رسمی سوریه در مقابل رئیس فدراسیون قطر و همتای سوری وی است، این در حالی است که قطر از  اولین کشورهای عربی بود که ائتلاف سوری معارض و پرچمی را که این ائتلاف انتخاب کرده بود،‌به رسمیت شناخته بود.

امضای این توافق‌نامه همکاری میان سوریه و قطر در زمینه ورزشی واکنش انفعالی رسانه‌های سعودی و متحدانش را به دنبال داشته است. سعودی‌ها که چند ماهی است روابط خود را با قطر به سبب عدم‌ دنباله‌روی این کشور از سیاست‌های آل سعود قطع کرده‌اند، از این توافق‌نامه به خشم آمده‌‌اند.

از سوی دیگر، فعالان سوری در فضای مجازی امضای این توافق‌نامه همکاری را نشان‌دهنده در تنگنا بودن حکومت قطر دانسته‌اند که در  هفتمین سالگرد بحران سوریه با دولت قانونی این کشور توافق‌نامه امضا می‌کند، در حالی که دوحه از ابتدای بحران به حمایت از گروه‌های تروریستی در سوریه پرداخته بود.

صفحه رسمی فدراسیون فوتبال قطر در توئیتر به صراحت گزارش داده بود حمد بن خلیفه بن احمد آل ثانی رئیس فدراسیون فوتبال قطر روز یکشنبه توافق‌نامه همکاری با صلاح رمضان رئیس فدراسیون فوتبال سوریه امضا کرد.

هر چند رسانه‌های غیر سوری  گزارش داده بودند که دولت سوریه هنوز موضع رسمی خود را در این زمینه اعلام نکرده، اما رئیس فدراسیون فوتبال سوریه گفته است وی پیش از امضای این توافق با بشار اسد رئیس جمهور سوریه دیدار کرده و درباره مسائل ورزشی با وی به گفت‌وگو پرداخته است.

اگرچه «موفق جمعه» رئیس فدراسیون‌های ورزشی سوریه اطلاع خود از امضای توافق‌نامه همکاری میان رئیس فدراسیون فوتبال این کشور و فدراسیون فوتبال قطر را تکذیب کرده است، اما انتشار خبر امضای این توافق‌نامه در رسانه‌های رسمی قطر نشان می‌دهد قطری‌ها خود بانی این توافق بوده‌اند و شاید دوحه درصدد عادی‌سازی روابط با دمشق از رهگذر ورزش برآمده باشد.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۲۸۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه

نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان اظهار داشت برای دولت جو بایدن درباره چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه سه گزینه وجود داشت. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «زلمی خلیلزاد» نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان در کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا گفت برای دولت بایدن درباره مواجهه با توافقنامه دوحه سه گزینه، عدم اصرار بر مشروط بودن توافق و تاکید به عقب نشینی و مبارزه با تروریسم، خروج از توافق و سرانجام پذیرش مشروط توافقنامه دوحه، وجود داشت.

وی افزود رئیس جمهور بایدن گزینه خروج مشروط نیروها از افغانستان را انتخاب نکرد در حالی که گزینه پذیرش مشروط توافق دوحه را توصیه کرده بودم.

خلیلزاد ادامه داد «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا هم نظر من را توصیه کرده بود اما افراد دیگری در دولت واشنگتن با این استدلال که طالبان حملات‌ خود را علیه نظامیان آمریکایی از سر می‌گیرند از پذیرش توصیه ما خودداری کردند.

نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان خاطرنشان کرد نخستین گام‌ها به سوی گفتگو درباره توافق با طالبان در دولت اوباما برداشته شده بود.

خلیلزاد: آمریکا امید به پیروزی برابر طالبان را از دست داده بودموافقت «بلینکن» با ارائه اسناد بررسی خروج نظامی آمریکا از افغانستان به کنگره خلیلزاد: خروج نظامیان آمریکایی دلیل تشدید جنگ در افغانستان نیست

خلیلزاد اظهار داشت کاخ سفید و شورای امنیت ملی آمریکا روند کامل عقب‌نشینی نظامی در سال 2021 را هدایت می‌کردند و در ماه آگست که خروج مرگبار اتفاق افتاد، تصمیم مهم درباره تعامل با طالبان از سوی شورای امنیت ملی دولت جو بایدن گرفته می‌شد.

وی خاطرنشان کرد دولت اشرف غنی با اصل آزادی زندانیان مخالف نبود بلکه با تعداد زیاد آن مخالف بود.

نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان با اشاره به تاثیر خروج نظامی آمریکا تصریح کرد این روند تاثیر روانی داشت و بر موازنه قدرت برای دولت اشرف غنی تاثیر منفی گذاشت.

خلیلزاد درباره برنامه‌ریزی احتمالی وزارت خارجه آمریکا در افغانستان هم گفت که این وزارتخانه فاقد هرگونه برنامه‌ریزی بود.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • واکنش فدراسیون فوتبال به دستور وزیر ورزش؛نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها برگزار می‌شود
  • واکنش فدراسیون فوتبال به درخواست وزیر ورزش
  • واکنش وزیر ورزش و رییس فدراسیون به اتفاقات آزادی
  • نامه هشدار دهنده وزیر ورزش خطاب به تاج
  • سنتکام به کشتن کشاورز سوری به جای سرکرده القاعده اعتراف کرد + عکس
  • عیادت امیرعبداللهیان از یک دیپلمات سوری
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات مجروح شده سوری
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات سوری که در حمله رژیم صیهونیستی به سفارت ایران مجروح شد
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه