Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ ماهاتیر که برای شرکت در یک مجمع بین المللی در دوحه قطر همایش دوحه ۲۰۱۹ به سر می‌برد، در گفت وگو با با شبکه الجزیره گفت: مالزی بازار بزرگی را بعد از تحریم‌های آمریکا علیه ایران از دست داد، ما به اعمال تحریم‌ها برای وادار کردن کشورها به پذیرش ایدئولوژی‌های خاص و تغییر دولت‌ها اعتقاد نداریم.
نخست وزیر مالزی به تحریم‌های آمریکا علیه ایران و نیازمندی‌های بازار جهانی اشاره کرد و ادامه داد که با اعمال تحریم‌ها تنها یک کشور رنج نخواهد برد بلکه تمام شرکای تجاری وی نیز از نظر اقتصادی رنج خواهند برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نخست وزیر مالزی همچنین درباره وضعیت اقتصاد جهانی و بهم پیوستگی آن پرداخت و اظهار داشت که آمریکا وقتی صحبت از چند جانبه گرایی می‌شود، جهان را در جهت اشتباه سوق می‌دهد.
ماهاتیر در مورد جنگ تجاری آمریکا و چین گفت: جنگهای تجاری چیزی را حل نمی‌کنند. آن‌ها فقط با مردم و سایر افراد غیر مرتبط با جنگ دشمنی می‌کنند.
وی افزود: سیاست بیش از حد درگیر است، اگر شما قوانین اقتصادی را رعایت کنید شاید بتوانید مسئله را به روشی بسیار بهتر از رویارویی و تلاش برای نابودی یکدیگر حل کنید.
همایش بین المللی دوحه در سال ۲۰۰۰ به عنوان بستری برای کشورهای مختلف جهان برای گفت وگو و تبادل نظر در مورد چالش‌های مهم جهانی تاسیس شد.
دراین مجمع سالانه مهمترین شخصیت‌های بین المللی شامل رهبران کشورها، اندیشمندان و سیاست گذاران را برای ارائه جدیدترین دیدگاهها در مورد وضعیت حاکمیت جهانی و چالش‌های آن گردهم می‌آیند.
"تجدید مدیریت در دنیای چند قطبی" مهمترین محور مجمع امسال دوحه عنوان شده است.
همایش دوحه ۲۰۱۹ صبح دیروز (شنبه) با سخنرانی "شیخ تمیم بن حمد آل ثانی" امیر قطر در دوحه آغاز به کار کرد.
این همایش با حضور ۳ هزار میهمان از کشورهای مختلف به موضوعاتی مانند مهاجرت، پناهجویان، افراطی گری، چالش‌های حکومت‌ها در جهان، جنگ‌های نیابتی و مکانیسم‌های همکاری‌های منطقه و توازن جهانی می‌پردازد.
نخست وزیر مالزی که از پنجشنبه گذشته به دوحه سفر کرده است ضمن بازدید از چند دانشگاه قطر، با امیر این کشور هم دیدار کرد.
به گزارش رسانه‌های قطری، امیر این کشور و نخست وزیر مالزی، تقویت همکاری در عرصه‌های مختلف به ویژه اقتصادی، تجارتی، سرمایه گذاری، گردشگری و آموزش را بررسی کردند.
در این نشست، دو طرف همچنین در باره تحولات منطقه‌ای و بین المللی گفت و گو کردند.
در جریان سفر ماهاتیر محمد به دوحه، یادداشت تفاهمی نیز در باره تشکیل یک کمیته مشترک بلندپایه میان قطر و مالزی امضا شد.

منبع: ایرنا خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 تحریم های آمریکا دیکتاتوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۳۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است


به گزارش صدای ایران از انتخاب،آسوشیتدپرس در گزارشی تفصیلی به بررسی تأثیر تحریم‌های اقتصادی بر فعالیت‌های قالی‌بافان سنتی در ایران پرداخته است که با چالش‌های زیادی مواجه هستند.

به نوشته این خبرگزاری، بازار تاریخی کاشان در مرکز ایران، با فرش‌های ابریشمی نفیس خود در جهان شناخته می‌شود، اما به دنبال فروپاشی توافق هسته‌ای جمهوری اسلامی با قدرت‌های جهانی، و افزایش تنش‌های گسترده با غرب، بافندگان این قالی‌ها برای فروش محصولات خود دچار مشکل هستند.

بر اساس آمار گمرک دولتی ایران، صادرات فرش این کشور که دو دهه قبل بیش از دو میلیارد دلار بود، در سال گذشته خورشیدی به کمتر از ۵۰ میلیون دلار کاهش یافته است.

این خبرگزاری نوشت: با توجه به شرایط ایران، گردشگران خارجی کمتری به این کشور سفر می‌کنند، و از طرفی، به دلیل مشکلات انجام معاملات بین‌المللی، فرش‌های ایرانی به فروش نمی‌رسند.

به گفته علی فائز، صاحب یک مغازه فرش‌فروشی در بازار کاشان، آمریکایی‌ها از بهترین مشتریان فرش ایرانی بودند که اشتیاق فراوانی برای خرید این کالای لوکس داشتند، و در گذشته فرش‌های زیادی می‌خریدند.

صنعت قالی بافی کاشان در فهرست «میراث فرهنگی ناملموس جهانی» یونسکو به ثبت رسیده است.

بسیاری از بافندگان فرش‌های ایرانی، زن هستند و مهارت‌های لازم برای آفرینش این محصول سنتی نسل به نسل منتقل می‌شود. بافت یک فرش نفیس فرآیندی پیچیده دارد و ممکن است ماه‌ها طول بکشد.

این خبرگزاری در بخشی از گزارش خود نوشت: گردشگران غربی و خارجی برای دهه‌ها بهترین مشتریان فرش‌های ایرانی بودند و در سفر خود به این کشور فرش‌های نفیس را به‌عنوان یادگاری یا سوغاتی می‌خریدند.

در بیش از چهار دهه گذشته، واردات فرش ایران به آمریکا چند بار توسط دولت‌های مختلف ایالات متحده ممنوع و آزاد شده است. پس از فروپاشی برجام، ورود فرش‌های ایرانی به ایالات متحده بار دیگر قدغن شد.

ممنوعیت واردات فرش ایران به آمریکا، از بهترین بازار‌های جهانی این کالای لوکس، ضربه سنگینی برای قالی‌بافان ایرانی محسوب می‌شود.

به گفته عبدالله بهرامی، رئیس سندیکای ملی تولیدکنندگان فرش دستباف، ارزش صادرات سالانه فرش ایران به آمریکا پیش از تحریم حدود ۸۰ میلیون دلار بود.

کاهش مسافرت گردشگران آمریکایی و اروپایی به کاشان یکی از دلایل دیگر وضعیت بد اقتصادی قالی‌بافان است. با توجه به شرایط کنونی در ایران و منطقه، تقریبا ورود این گردشگران به کاشان که بهترین مشتریان فرش ایرانی هستند، تا حد زیادی متوقف شده است.

دیگر خبرها

  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • تحریم عاملی برای خودکفایی و پیش برندگی در کشور شده است
  • هاآرتص: تحریم مردمی رستوران‌های اسرائیلی را ورشکست کرد
  • دست رد امارات بر سینه پنتاگون/ چراغ سبز دوحه به استقرار جنگنده‌ها
  • جایزه سالانه یونسکو به خبرنگاران غزه اعطا شد
  • تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا به چه معناست؟
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • بگویید «کنست آمریکا»!